Tijdelijke sluiting

14/03/2020 te.m. 04/04/2020

De bibliotheek is vanaf zaterdag 14 maart gesloten omwille van het coronavirus, en dat momenteel tot en met zaterdag 4 april.
Met dit bericht willen wij alvast laten weten welke maatregelen de bibliotheek naar aanleiding van de sluiting heeft getroffen.

UITLENEN
Materialen uitlenen is niet mogelijk. Je hoeft je daarbij geen zorgen te maken over de materialen in je bezit: de uitleentermijn wordt alvast automatisch verlengd tot en met 24 april 2020 en eventuele boetes lopen niet verder op.
Aan reeds openstaande boetes verandert er niks. De termijn van je uitleningen raadplegen kan via https://mijn.bibliotheek.be

INLEVEREN
Materialen inleveren kan 7/7 en 24/24 via de inleverkast die je kan vinden in de doorgang aan de rechterzijde van het gemeentehuis (Brusselstraat 15).
De rode inleverkast in de inkomhal van Café Pajot Begot te Strijtem zal niet toegankelijk zijn.

RESERVATIES
Materialen die gereserveerd zijn, kunnen niet opgehaald worden maar wees gerust, ze blijven momenteel klaar staan tot 18 april 2020.
Alle andere bibliotheken sluiten de komende weken eveneens de deuren, waardoor IBL-aanvragen ten vroegste enkele dagen na de heropening beschikbaar zijn.

Heb je nog vragen?
Tijdens de sluiting blijven we van maandag tot donderdag tussen 8u30 en 16u en op vrijdag van 8u30 tot 12u30 bereikbaar op het nummer 054/89.13.55 of via bib@roosdaal.be.
Updates in verband met de bibliotheek verschijnen op www.bibroosdaal.be en onze Facebookpagina.