Afhaaldienst Bibliotheek

Gebruik onze afhaaldienst OP AFSPRAAK voor:

- het afhalen van een bibpakket

- het afhalen van de lerarenkaart

- het afhalen van het Boekstartgeschenk voor baby's en peuters (na ontvangst van onze uitnodiging!)

- het afhalen van het geschenkje voor 2-jarigen (na ontvangst van onze uitnodiging!)

Gelieve ons mee te delen voor welke van bovenstaande opties u een afspraak wenst voor een vlotte gang van zaken.

Afhaaldienst 3

Hoe een bibpakket reserveren en afhalen via de afhaaldienst?

Materialen kan je reserveren via je "Mijn Bibliotheek"-profiel, via mail of telefoon.
Je mag maximaal 5 materialen reserveren per lidnummer.
Als je reserveert via mail of telefoonnummer, geef dan ALTIJD je lenersnummer.
Dit is het nummer op je bibliotheekkaart onder de barcode (0000......)
Zonder lenersnummer kunnen we GEEN afhaalpakket klaarmaken.

Wat kan u reserveren?

Je mag maximaal 5 materialen reserveren per bibliotheekkaart. Je kan kiezen uit een combinatie van boeken, dvd's, strips, tijdschriften en luisterboeken, zowel voor jeugd als volwassenen.

Hoe en wanneer een afspraak via de afhaaldienst?

Maak telefonisch of per mail een AFSPRAAK en geef uw voorkeuren door. Wij bekijken welk tijdstip mogelijk is en nemen contact met u op om de afspraak te bevestigen. Wees STIPT op uw afspraak.

Dag dagen en uren waarop u gebruik kan maken van onze afhaaldienst zijn:

• Dinsdag tussen 13u00 en 19u00
  • Woensdag tussen 13u00 en 17u00
  • Donderdag tussen 13u00 en 19u00
  • Zaterdag tussen 8u30 en 12u30

Mag ik meerdere bibliotheekkaarten gebruiken?

Ja, per bibliotheekkaart mag je maximaal 5 reservaties doen.

Wat is de uitleentermijn van uw materialen?

Tijdens de zomerperiode heeft iedereen een uitleentermijn van 6 weken.

Ik wil enkel materialen terugbrengen. Moet ik een afspraak maken?

Neen, wie enkel materialen wil inleveren, moet dit verplicht via de inleverkast doen. De bruine inleverkast staat in de doorgang naast het gemeentehuis, Brusselstraat 15.
We maken de inleverkast meerdere malen per dag leeg, maar de materialen worden voor ieders veiligheid eerst 3 dagen in quarantaine gezet vooraleer wij ze verwerken, dus ze zullen niet meteen van de kaart gaan.