Boek
Nederlands
Voor Chantel zijn al haar dromen uitgekomen. Ze is een beroemde filmster, mooi, rijk en woont in een prachtig huis. Overal waar ze komt wordt de rode loper uitgerold en staan de fotografen in de rij. Dat ze ook bang is, en alleen, houdt ze zorgvuldig verborgen tot ze beseft dat ze hulp nodig heeft om van een stalker af te komen. Maar of bodyguard Quinn Doran zo goed voor haar gemoedsrust is?
Bevat
Chantel (Ook verschenen onder de titel: Een verrassende rol)
Trace (Ook verschenen onder de titel: Geluk als toegift)
Extra onderwerp
Feel good, romantische romans
Titel
Een stralende ster
Auteur
Nora Roberts
Vertaler
Tasio Ferrand Harriët Vierdag
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Skin deep ; Without a trace
Uitgever
Amsterdam: HarperCollins, 2021
494 p.
ISBN
9789402707311 (paperback)

Besprekingen

Bundeling van twee romans. 1. Chantel is opgegroeid in de Ierse artiestenfamilie O’Hurley en heeft de weg naar Hollywood gevonden. Hier is zij een succesvol en door velen aanbeden actrice, maar haar roem kent een keerzijde. Een van haar bewonderaars toont zijn affectie op een steeds verontrustendere manier. Ze schakelt een privédetective in om haar stalker op te sporen en om als bodyguard te fungeren. 2. Chantels’ broer Trace heeft het gezin jaren geleden verlaten. Hij leidt een avontuurlijk, maar gevaarlijk bestaan als spion. Zijn laatste klus is hem bijna fataal geworden waardoor hij wil stoppen met zijn werk. Voor de roodharige wetenschapster Gillian is hij echter de laatste hoop om haar broer en nichtje te redden uit de klauwen van een terroristische organisatie ook al is het een botte hark. Dit blijkt echter uiterlijke schijn te zijn. Zelfstandig te lezen vervolg op ‘Dans van de liefde’*. Wederom een knap staaltje schrijfwerk van de hand van Roberts. Door haar natuurlijke manier …Lees verder

Over Nora Roberts

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Dev Librarian

Nora Roberts, geboren als Eleanor Marie Robertson (Silver Spring, Maryland, 10 oktober 1950) is een Amerikaanse romanschrijfster. Ze schreef meer dan tweehonderd romans, voornamelijk liefdesromans, waarvan wereldwijd 280 miljoen exemplaren zijn verkocht. Haar boeken zijn vertaald in meer dan dertig talen. Lifetime Television verfilmde een aantal van haar boeken — onder meer Midnight Bayou — onder de noemer Nora Roberts filmcollectie 2009.

Onder het pseudoniem J.D. Robb schreef ze ook 38 misdaadromans, de 'in Death' serie.

Bibliografie (selectie) onder pseudoniem J.D. Robb (thrillers)

Eve Dallas (boeken)

  • 01 Vermoord naakt (1995) Naked in death
  • 02 Vermoorde reputaties (1995) Glory in death
  • 03 Vermoorde schoonheid (1996) Immortal…Lees verder op Wikipedia