Boek
Nederlands

Te dom voor de duivel : roman

+1
Te dom voor de duivel : roman
×
Te dom voor de duivel : roman Te dom voor de duivel : roman

Te dom voor de duivel : roman

Genre:
Anna heeft een moeilijke jeugd gehad en maakt in haar volwassen leven verkeerde keuzes op zoek naar een beetje geluk
Titel
Te dom voor de duivel : roman
Auteur
Nikkie Van Lierop
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: Lebowski Publishers, 2020
270 p.
ISBN
9789048839353 (paperback)

Besprekingen

Thuis is het arm, liefdeloos en hard werken en Anna ontvlucht de beklemmende sfeer zo snel ze kan. Met haar mooie voorkomen, stem en haar natuurlijke charmes trekt ze de aandacht van Slavko. Ze raakt zwanger en ontvlucht het destructieve leven met hem. Helaas blijkt haar keuze voor foute mannen en losbandige levensstijl een patroon waaraan Anna zich maar moeilijk kan onttrekken. Haar levensloop is een aaneenschakeling van diepe dalen waaruit zij opkrabbelt om vervolgens weer de verkeerde beslissing te nemen. Bovendien brengen haar destructieve woedeaanvallen haar nog verder in de problemen. Voor dochtertje Dominique is dit allesbehalve een goede omgeving om in op te groeien. De schade is onherstelbaar en brengt Dominique tot een dramatisch besluit als zij zelf moeder is. Ontroerend verhaal over de loop van het leven en de zoektocht naar geluk. Vlot geschreven en goed verzorgd boek. Debuutroman van Vlaamse schrijfster (1963). Eerder publiceerde zij erotische verhalen en een boek over d…Lees verder

Over Nikkie Van Lierop

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Yuri Rosman

Anita Dominika Cornelia van Lierop (Simmern (Duitsland), 7 maart 1963), vooral bekend als Nikkie Van Lierop en onder de artiestennaam Jade 4 U, is een Belgische zangeres.

Levensloop

Van Lierop brak door in de newbeatperiode en samen met Maurice Engelen nam ze onder verschillende pseudoniemen talloze nummers op. Het bekendste nummer uit die periode is Rock To The Beat, uitgebracht onder het pseudoniem 101.

In 1996 nam ze met C.J. Bolland het nummer Sugar Is Sweeter op, dat een grote hit werd in Europa. Omdat er geen microfoon aanwezig was in de studio, zong Van Lierop het nummer in door een hoofdtelefoon.

In de periode 1996-1997 was Van Lierop zangeres van Milk Inc. Ze is onder andere te horen op Milk Inc.'s doorbraaksingle La Vache. Na meningsverschillen met achtergronddanseres Tamara stapte ze uit de band om zich te concentreren op Praga Khan en Lords of Acid. Haar solomateriaal …Lees verder op Wikipedia