Boek
Nederlands

Bevrijd : in 7 stappen naar de beste versie van jezelf

Margot Hallemans (auteur)
+1
Bevrijd : in 7 stappen naar de beste versie van jezelf
×
Bevrijd : in 7 stappen naar de beste versie van jezelf Bevrijd : in 7 stappen naar de beste versie van jezelf

Bevrijd : in 7 stappen naar de beste versie van jezelf

Persoonlijke ervaringen van de auteur, aangevuld met een stappenplan en oefeningen om dichter bij je ware kern te komen.
Onderwerp
Yoga, Levenskunst
Extra onderwerp
Yoga; Levenskunst
Titel
Bevrijd : in 7 stappen naar de beste versie van jezelf
Auteur
Margot Hallemans
Taal
Nederlands
Uitgever
Tielt: Lannoo, 2021
176 p. : ill. + stickervel
ISBN
9789401474498 (paperback)

Besprekingen

Persoonlijke groei helpt je jezelf te kunnen zijn. In een veeleisende maatschappij kun je je belemmerd voelen en opgaan in wat er van je verwacht wordt. De lezer wordt in dit boek meegenomen in zeven stappen die je helpen om spiritueel te ontwaken. Door te werken aan je spirit, mind, expressie, hart, commitment, seksualiteit en body kom je dichter bij jezelf. Een boek dat met een no-nonsense stijl handvatten geeft voor een bewuste leefstijl. Aantrekkelijk vormgegeven met foto's. Er is een digitaal werkboek beschikbaar waar de lezer opdrachten in kan maken. Voor jonge vrouwen die dichter bij hun ware kern willen komen. Eerste boek van deze Vlaamse auteur (1993), jeugdactrice en yogadocente.

Over Margot Hallemans

Margot Hallemans (Hemiksem, 17 april 1993) is een Vlaamse Actrice, vooral bekend als Hanne Van den Bossche in de VTM-serie Familie. In juni 2009 moest ze haar rol in Familie opgeven omdat de opnamen niet meer te combineren waren met haar studies. Na vier jaar afwezigheid pakte ze in het najaar van 2013 haar rol in de soap weer op.

Loopbaan

Naast haar rol in Familie speelde Hallemans enkele gastrollen in de Eén-serie Witse en de VTM-reeks Binnenstebuiten. Ook deed ze mee aan een aantal theaterproducties. Zo had ze een rol in het theaterstuk Je ne comprends pas van regisseur Peter Seynaeve. In 2008 stond ze met Cement op het Jonge Harten Theaterfestival in Groningen. Hallemans deed auditie voor K3 zoekt K3 maar kon de publieksjury niet overtuigen.

Televisie

Hoofdrollen