Boek
Nederlands

Winternacht : 3 kerstthrillers

Linda Jansma (auteur), Saskia Oudshoorn (auteur), Marja West (auteur)
Bundeling van drie thrillerverhalen die zich afspelen met kerst.
Bevat
Winternacht / Linda Jansma
Kerststuk / Saskia M.N. Oudshoorn
Onfortuinlijk koekje / Marja West
Onderwerp
Kerstmis
Titel
Winternacht : 3 kerstthrillers
Auteur
Linda Jansma Saskia Oudshoorn 1971- Marja West
Taal
Nederlands
Uitgever
Laren: De Crime compagnie, 2022
302 p.
ISBN
9789461096913 (paperback)

Besprekingen

Een bundeling van drie spannende en knusse kerstverhalen van de bekende Nederlandse auteurs Linda Jansma, Saskia M.N. Oudshoorn en Marja West. Eén van de verhalen gaat over een sprankelend kerstfeest waar gasten in- en uitlopen en het personeel de drukte bijna niet aankan. Er is een iemand die deze avond niet zal overleven. Alle verhalen zijn zeer toegankelijk geschreven.

Over Linda Jansma

Linda Jansma (19 oktober 1967) is een Nederlandse schrijfster van thrillers.

Zij groeide op in Amsterdam, verhuisde op haar dertiende naar Almere maar trok zich in 2018 terug in een dorp in Friesland waar zij nu nog steeds woont. In 2009 stuurde zij haar manuscripten naar diverse uitgeverijen, waarna het niet lang duurde voordat ze in 2010 met haar eerste thriller Caleidoscoop debuteerde bij uitgeverij De Crime Compagnie (voorheen Verbum Crime). Met dit boek won ze de Schaduwprijs, de prijs voor het beste Nederlandstalige spannende debuut.

Naast de Schaduwprijs werd haar boek Schuilplaats verkozen tot Beste Vrouwenthriller 2013, en stond zij op de longlist van zowel de Gouden Strop als de Diamanten Kogel. Naast auteur is Linda Jansma ook tekstschrijfster en beoordeelt zij manuscripten.

Op 1 oktober 2015 maakte producent Incredible Film bekend dat regisseur Diederik van Rooijen het boek Verbroken zal gaan verfilmen.

Lees verder op Wikipedia