Boek
Nederlands

De Efteling sprookjes omnibus

Efteling (auteur), Job van Gelder (illustrator), Harmen van Straaten (illustrator)
+1
De Efteling sprookjes omnibus
×
De Efteling sprookjes omnibus De Efteling sprookjes omnibus
Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Genre:
In De Efteling Sprookjesomnibus zijn de vierentwintig bekendste en meeste geliefde sprookjes uit de Efteling gebundeld. Kleurrijk geïllustreerd door onder andere Noëlle Smit, Harmen van Straaten en Job van Gelder. Geniet van de beroemde verhalen van de Gebroeders Grimm, Hans Christian Andersen en Charles Perrault.
Extra onderwerp
Sprookjes (jeugd)
Titel
De Efteling sprookjes omnibus / [teksten] Efteling ; tekeningen Job van Gelder, Harmen van Straaten, Noëlle Smit [e.a.]
Auteur
Efteling
Illustrator
Job van Gelder Harmen van Straaten 1958- Noëlle Smit
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: Rubinstein, 2022
316 p. : ill.
ISBN
9789047624059 (hardback)

Over Efteling

CC BY 2.5 - Foto van/door Stefan Scheer

De Efteling is een attractiepark en recreatiecomplex in Kaatsheuvel, een dorp in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Naast het attractiepark omvat de hele Wereld van de Efteling een theater (Efteling Theater), twee hotels (Efteling Hotel en Efteling Loonsche Land), twee vakantieparken (Efteling Bosrijk en Loonsche Land).

De Efteling is qua bezoekersaantallen en oppervlakte het grootste attractiepark van de Benelux. Het behoort tot de meest bezochte themaparken van Europa en was in 2017 na het Franse Disneyland Paris en het Duitse Europa-Park het meest bezochte pretpark van Europa.

De Efteling is onderscheiden met diverse prijzen, waaronder de Pomme d'Or voor het "beste recreatiepark van Europa" (1972) en de IAAPA Applause Award voor het "beste pretpark ter wereld" (1992). Sinds 1 april 2010 is het park het hele jaar door geopend.

Hoewel het park aanvankelijk was ingericht voor ouders met kinderen tot circa twaalf jaar, heeft de Efteling zich on…Lees verder op Wikipedia

Suggesties