Boek
Nederlands

Vijf dagen in Parijs ; De driehoek

Danielle Steel (auteur)

Vijf dagen in Parijs ; De driehoek

'Toegankelijk, glamoureus en romantisch tegelijk.' Vriendin

Vijf dagen in Parijs
Een bommelding in het Ritz in Parijs leidt tot een intense band tussen Peter Haskell en Olivia Thatcher. Maar ze zijn allebei al getrouwd en hebben samen maar vijf dagen in Parijs...

De driehoek (voorheen De kloon en ik)
Na haar stukgelopen huwelijk ontmoet Stephanie in Parijs haar droo
Bevat
Extra onderwerp
ROM
Titel
Vijf dagen in Parijs ; De driehoek
Auteur
Danielle Steel
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Parallelle titel
5 dagen in Parijs ; De driehoek
Uitgever
Amsterdam: Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, © 2017
479 p.
ISBN
9789021020204 (paperback)

Besprekingen

Bundeling van twee eerder afzonderlijk verschenen romans van de Amerikaanse bestsellerauteur. In ‘Vijf dagen in Parijs’ ontmoet een Amerikaanse zakenman een vrouw die ongelukkig is getrouwd met een Amerikaanse politicus. Ze zijn niet uit op een romance, maar deze overkomt hen. De ontmoeting zal hun leven veranderen. In ‘De driehoek’ moet een gescheiden vrouw kiezen tussen haar minnaar van vlees en bloed en diens bionische kloon wiens seksuele prestaties technisch perfect zijn. Oorspronkelijke titel: ‘De kloon en ik’.

Over Danielle Steel

Danielle Steel (New York, 14 augustus 1947) is een Amerikaanse schrijfster van romantische boeken, veelal gelezen door vrouwen. Steel heeft meer dan 120 romans geschreven (per 2019), waarvan verschillende verfilmd zijn. Er zijn al meer dan 800 miljoen exemplaren van haar romans verkocht, in 69 landen en 43 talen (per 2018).

Naast haar werk voor volwassenen heeft Steel ook een serie kinderboeken geschreven, de Max en Martha-serie. Ook schreef ze vier 'Freddie'-boeken, over gebeurtenissen in het leven van kinderen, zoals een doktersbezoek en een nacht uit logeren. Ook heeft zij een poëziebundel gepubliceerd.

Steel is zeer geïnteresseerd in het welzijn van kinderen. Zelf heeft zij negen kinderen grootgebracht. Ze is vijf keer getrouwd geweest, met Claude-Eric Lazard, Danny Zugelder, William Toth, John Traina en Tom Perkins. Haar zoon Nicholas Traina pleegde op 19-jarige leeftijd zelfmoord. Steel schreef twee non-fictieboeken over Nicholas' leven en dood, Having…Lees verder op Wikipedia