Boek
Nederlands

Game on

Cis Meijer (auteur)
+1
Game on
×
Game on Game on
Doelgroep:
Vanaf 12-14 jaar
Genre:
Vijf vrienden krijgen een uitnodiging om deel te nemen aan een populair YouTube-spel. Als één van hen spoorloos verdwijnt, moeten de anderen alles op alles zetten haar te vinden. Hoe ver zijn ze bereid te gaan? Vanaf ca. 14 jaar.
Titel
Game on
Auteur
Cis Meijer
Taal
Nederlands
Uitgever
Utrecht: Uitgeverij De Fontein Jeugd, © 2022
239 p.
ISBN
9789026161834 (hardback)

Besprekingen

Een spannende jeugdthriller van Cis Meijer. De vijf vrienden Sky, Eline, Noor, Daan en Jordi krijgen een mysterieuze uitnodiging om deel te nemen aan een populair YouTube-spel. De uitnodiging blijkt het start van een gruwelijk spel. Wanneer Sky spoorloos verdwijnt, moeten de andere vier alles op alles zetten om hun vriendin te redden. Hoever zijn ze bereid te gaan voor haar? En wie heeft het op hen gemunt, en waarom?‘Game on’ is in een hedendaagse, vlotte stijl geschreven. Cis Meijer (1970) studeerde film- en televisiewetenschappen in Amsterdam. Ze werkt niet alleen als schrijfster, maar voorheen ook als beeldeditor. Een pageturner voor jonge thrillerliefhebbers vanaf ca. 14 jaar.

Over Cis Meijer

Cis Meijer (Heemskerk, 15 december 1970) is een Nederlandse schrijfster van jeugdboeken en kinderboeken.

Levensloop

Meijer groeide op in Delft. Na haar studie film- en televisiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam werkte zij jarenlang als video-editor bij SBS6. Ze werkte voor Hart van Nederland en Shownieuws, en maakte bewerkingen voor crime-series en reportages.

In 2014 verscheen haar eerste jeugdthriller Verdoofd bij uitgeverij De Fontein. Dit boek was een van de 15 genomineerden voor de Hebban Crimezone Beste Young Adult Thriller 2014. Haar boek Jacht (2020) werd genomineerd voor de Prijs van de Jonge Jury. In 2020 publiceerde Meijer bij uitgeverij Zwijsen het eerste deel in een kinderboekenserie, Team 3.

Bibliografie