Boek
Nederlands

Haas, wat doe je nu?

Bette Westera (auteur), Marijn Van der Wateren (illustrator)
+1
Haas, wat doe je nu?
×
Haas, wat doe je nu? Haas, wat doe je nu?
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
Dit gezellige samenleesboek op AVI M3 en M4 is speciaal voor beginnende lezers. Je leest het verhaal over Haas en zijn nest met een ei samen. De één leest de eenvoudige tekst op AVI M3 voor, de ander leest de iets moeilijkere tekst op AVI M4 voor. Zo lees je om de beurt een stukje en geniet je samen van het verhaal.

Mees zit op haar nest.

‘Ik wil ook een nest,’ zegt Haas.
Leesniveau
AVI 2, AVI M4, AVI M3, AVI 4
Titel
Haas, wat doe je nu?
Auteur
Bette Westera
Illustrator
Marijn Van der Wateren
Taal
Nederlands
Uitgever
Tilburg: Zwijsen, 2021
43 p. : ill.
ISBN
9789048739493 (hardback)

Over Bette Westera

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Christoph Rieger

Bette Westera (Velp, 20 juni 1958) is een Nederlands kinderboekenschrijfster. Van 1991 tot en met 2003 woonde en werkte ze op het Franciscaans Milieuproject Stoutenburg.

Bette Westera debuteerde met de kinderbijbelserie Heb je wel gehoord, die ze samen met haar moeder van 1990 tot 1995 schreef. In 1999 verscheen haar eerste prentenboek, getiteld Wil je met me trouwen. Daarna volgde een groot aantal boeken voor kinderen in de basisschoolleeftijd: prentenboeken, boeken met gedichten, voorleesboeken en boeken om zelf te lezen. Bette Westera werkt samen met verschillende illustratoren, onder wie Sylvia Weve, Loes Riphagen, Philip Hopman, Thé Tjong-Khing, Sieb Posthuma, Barbara de Wolf en Harmen van Straaten.

Bekroningen

Het prentenboek Een opa om nooit te vergeten werd bekroond met een Vlag en Wimpel 2001, Golden Apple of Bratislava, Sankei Children’s Book Award en de Grand Prix for the Best Book. Het …Lees verder op Wikipedia

Suggesties